top of page
Damaris DHS 2.jpg

MIJN PASSIE

Welkom op mijn website! Mijn naam is Damaris Westerhout. Ik ben mijn hele leven bezig met het stylen van haar. drieentwintig jaar geleden heb ik met succes mijn kappersopleiding afgerond. Daarna heb ik relevante werkervaring opgedaan. Dit bij vooraanstaande kapsalons. Hierdoor ben ik inmiddels erg ervaren en weet hoe belangrijk het is om uw haar aan een kundig persoon toe te vertrouwen. Deze rol vervul ik graag voor u.

 

"​Haren stylen is mijn passie.​  Daar heb ik

    mijn werk van              gemaakt." 

Over mij

MIJN ERVARING

​​Door mijn jarenlange ervaring met diverse haartypes, heb ik heel veel kennis opgedaan. Dit met voornamelijk "black hair/gemixed haar en zo ook krullend haar".   Je kan bij mij onder andere terecht voor knippen, verven, wassen, föhnen, permanenten, curly, relaxen, weaven, stijltangen, knippen, vlechten en haar extensions!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

DE KAPSALON

JOUW KAPSEL

Omdat ik alleen werk kan ik mijn aandacht compleet en volledig concentreren op jou. Het is belangrijk om goed te luisteren naar een klant! Vervolgens is het van essentieel belang om hier de juiste vorm aan te geven. Ik verwelkom je van harte in mijn vernieuwde kapsalon aan de Betje Wolffplein 1b, Hoorn Kersenboogerd.

 

bottom of page